Post by fracortulbuso on Mar 8, 2022 3:29:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of Conquest: Karanlık Ufuk ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of Conquest: Karanlık Ufuk IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok dayanıklılık hileleri ▞▞▞
▞▞▞ Art of Conquest: Karanlık Ufuk 2022 version ▞▞▞
fetih sanatı yüklenebilir
GÜNCELLEME:Bu kadar hızlı yanıt verdiğiniz için teşekkürler, iş açısından mantıklı ama bu, ölü sunucuları birleştirmek ve yenilerini oluşturmak için sonsuz bir döngü haline geldi, uzun vadeli oyun/değer yok. Sevmediğim tek şey, mevcut sunucunuz ele geçirildiği için sürekli olarak farklı bir sunucuya taşınmak ve herkes pes ediyor, eğlencesi şüphesiz ama birkaç hafta geçirip tekrar taşınmak zorunda, insanların neden burada para harcadıklarını anlamıyorum Bu bir iş stratejisi değilse, tekrar tekrar yenisine mi geçiyorsunuz? anlamadım
krallığa kapatılmalı
Oyun harika ama para ile kahraman asker eşyası satışı var
Uygulama harikaydı. Bir şeylere para yatırmak benim için sorun değil. Bu nedenle, ancak benim sorunum. Hesabımda hala ödediğim bir sürü para var. Her geçen gün yeni bir telefon aldım ve uygulamayı yeniden yüklediğimde kesinlikle beni o hesapta tekrar oturum açmayacak. Hesabımı söylediği gibi bağladım ve bağladım ve yine de yeni bir hesapla sonuçlanıyorum. Müşteri hizmetlerine yazdım hala cevap yok. Facebook'um ne kadar uzakta olduğumu gösteriyor ve oturum açmak için facebook kullandığımda hala görünmüyor.
Art of Conquest Ролевые qbfk
Bu oyunu bir yıldan fazla bir süredir oynuyorum, çoğunlukla çok zevkli. Şu anda asıl sorunum, ordunun ve garnizonun temelde kahramanlar çok OP olduğu için hiçbir şey ifade etmemesi olurdu. 900k+ garnizonu olan insanlar, sadece kahramanları kullanan insanlara yenildiler.
Kazanmak için doğrudan ödeme yapın, ancak yeterince uzun süre oynarsanız Aoc keyifli olabilir. 6 aydan fazla oldu ve hala sohbet hatasını düzeltmediler, sohbetin düzgün çalışması için sürekli olarak kaldırıp yeniden yüklemeleri gerekiyor. Çok daha iyi oyunlar var.
Çok güzellik.llllll
Yaklaşık bir haftadır oynuyorum, oldukça eğlenceli. Savaşlar harika, birlikleri kurabilmek. Orada neredeyse hiç kimse ingilizce bilmiyorken neden ingilizce için belirli bir krallığı tavsiye ettiğinden emin değilim. sinir bozucu ve ben oynadıkça yıldızlar düşüyor
oyun çoklu bir XD oyun doğru ama I para babadaki oyundaki en küçük şey çok fazla ve büyüklükte olanlar yer yok çünkü zaten XD XD XD XD 2 sonua sonu
Kintaro için kahraman sandıklarına erişemiyorum lütfen bunu düzeltin
Mesaj bulunca oyun donuyor. Xiaomi mi 6'da hemde.
Kendi kurup savaşmak en güzel savaş oyunu kendi kurup savaşmak hep en güzel savaş oyunu kendi kurup savaşmak hep en oyun oyunu çok kahraman olayida çok hoş olmuş bi yanını zevkli klanda bu olmuş evet parayi veren canlı amazamanı bi yaşayabilmek cunki savasip kaynak top oyunu çok şey için yarışmak daha zevkli bir oyunun tadını çıkarmak benim açımdan oyun güzel zevk aldım
Mesaj kutusuna havzaca kilitleniyo bu sorunun bi turlu cozemediniz
şu anda girilmiyor neden acaba ?
değerli bir oyun
çok güzel bir oyun herkese tavsiye ederim
Bu oyunu bir aydır oynuyorum ve çok para harcıyorum, çok para harcayan diğer oyuncuların üstünde olmak için büyük harcamanız gerektiğinin farkındayım.. Çok fazla yükseltme aldım ama yine de yeterli değil.. Bir kahraman için 2.990 harcamanız gerektiğini ve ejderha için 4.990 harcamanız gerektiğini hayal edin... Ödeyemeyen diğer oyuncular için adil olmadığını düşünüyorum..
Baya iyi oyun beyler tür oyunları seviyosanız kesinlikle indirmenizi buyuyorsunuz
BİR HAFTADİR GECE GÜNDÜZ EMEK verdik KASTİK Şimdi sil baştan GUNCELLEMEYLE Karakterler silinmiş Bukadar amatör OLUNDUGUNU Bilmiyordum GERCEKTEN.GM LER CEVAP VERME tenezzül unde BİLE Bulunmuyor Rezalet REZALET.SİLİYORUM OYUNU EMEGİMİZE YAZİK.OYUNA BİRDE Yatırım YAPACAKTİM İYİKİ YAPMAMİSİM.YAPAN arkadaslara gecmis olsun ...
Eski alemde aynı seviyedeki oyuncularla yeni alemde oynamak isteyen çok sayıda düşük çekirdekli oyuncu var. Ama Oyununuz verilmemiş ve onları aynı seviyedeki oyuncular alemine transfer etmek için herhangi bir seçenek. Bu eski krallıktaki eski oyuncular için çok büyük bir sorun. Aynı seviyede, aynı güçte oyuncularla oynamak istiyorlar.. çünkü eski alemde yüksek çekirdekli oyuncular onlara saldırıyor.. Şimdi bu Oyunu oynayabilirler mi dersiniz? Çünkü her gün yüksek çekirdekli oyuncular tarafından saldırıya uğruyorlar.
harika oyun mekaniği, ancak kazanmak için ödeyin. süper eğlenceli bir oyun ama pvp yapmak ve rekabetçi olmak istiyorsanız para ödemeniz gerekiyor. çok fazla. bu yüzden bazen zengin oyuncuların beni ezdiği bir pve oyunu gibi oynuyorum.
Çok eğleniyorum.
oyunu açamıyorum!!!
Ben yeni diyar a geçmek istiyorum. Diyarlar bölümünden Sholhidar diyarı çıkmıyor. Bunu yardımcı olur.
Oyun çok çünkü çok eski bir piksel versiyonu geliştirilmiş hali v güzel güzel
Shadow Fight 2 Laga wpi
31.07.2019 da gelen güncellemeden sonra oyuna giremeyen bir tek benmiyim?
Güzel bir oyun ama tek sorun şu ki, düello kulesinde şansınız yoksa, çünkü oyuncuların çoğu kazanmak için para ödüyor, bu çok can sıkıcı bir şey.
Buraya bir reklamdan geldim, reklam gibisi yok, oyun çöp gibi. *Düzenleme: reklam tamamen farklı bir oyundan! (Facebook Reklamı) Puanımdaki iletişime dayalı olarak 1 yıldızdan 2 yıldıza değiştirildi
Bence çok keyifli güzel bir oyun tebrik ederim
harika çok beğendim
Son haber yayını saldırı ve faaliyeti yardım
Sadece bir güncelleme yaptıklarında eski krallığımı (oynamıyorum) yeni krallığımla flop ettikleri için bu oyunda çok çalıştı ve çok zaman harcadılar ve onları geri alamayacaklarını söylediler. o zamana kadar oldukça iyi bir oyundu. artı para olayı saçma Çinlilerden daha fazla para ödemek zorundayım. Paketlerinin %20'sini ödüyorlar, tam fiyat ödemek zorunda kalıyorlar. Aynı parayı ödemek zorunda kalacakları para birimini düzeltebilirseniz, o zaman belki de onların egemen olduğu çok fazla sunucu olmayacak.
Art of Conquest:เส้นขอบฟ้ามืด RPG qoc
Oyunu doğru oynamıyorsun. Çok eğlenmenin anahtarı dalgayı sürmektir.. bu yüzden bu kadar çok sunucu yayınlıyorlar
güzel oyun fena deyil
Yeni diyarlı bence artık ART OF FETHİYE
Geliştiriciler Yorumları okuyun. Ayrıca bunu indirmeden önce oyuncular. Her güncelleme ile bir oyun, oyunculara karşı daha dostane hale gelmelidir. Oyuncuların söylediği hiçbir şeyi dinlemiyorsunuz. Bu oyunun öleceği neredeyse kesin. Ücretsiz oyuncular tamamen ortadan kalkacak ve ücretli oyuncuların zorbalık yapacak kimsesi olmayacak ve sonunda onlar da ayrılacaklar. Bu konuda iyi şanslar.
Bu oyun o kadar harika ki, 3 boyutlu harekette yapmaları gereken animasyonlu toplam savaş + taht oyunları gibi daha iyi olacak ve En İyisi + Nasıl olduğunu bilmediğim oyunda ejderhalarımın uçmasını diliyorum ve ejderhalarım uçabiliyor yetişkinden ilahiye ve savaş alanında uçabilir ve bir yılan gibi görünmemeli, bir heykel tapınağı gibi görünmeli koruyucu ejderhalar çok teşekkür ederim
YENİ BİR ÜLKE OYNAMAK ÇOK KÖTÜ... bir şehri temizliyor ve onu ele geçirmeye başlıyorsunuz... sonra krallığınızdaki yüksek lvl'li bir oyuncu, başka bir evde, zorluklarla birlikte birliklerinizin yarısını öldürüyor ve zor kazanılmış şehrinizi alıp götürüyor. Aynı krallıkta takım arkadaşı olmanız gerekiyordu, ancak bu yeni bir alemin başlangıcındaki gerçek bir friggen savaşı. Topluluğun ne kadar zehirli olduğunu gösterir.
oyun güzel ne diyim
Savaşlar muhteşem. Bir taraf çok fazla hasar alırsa veya sayıca çok fazlaysa, birimler kaçar ve savaş gerçekçi görünür
Oyun harika çok detaylı. emek istiyor öyle hemen zorlenemiyorsun. Tek sıkıntısı Türk oyuncu çok az oyun çinlilerle oynuyoruz çeviri hoş oyun oynamak
Oyunu çok değiştirdiler ve her ay ilginç görevler eklemeye devam ediyorlar. Bu iyi bir oyun ve bir oyuna en uzun süre bağlı kaldım, 1 yıl ve koşu
Valla öğretmen olmak güzel ama oyun içinde onlar için 9.40 hesapla karşılanmayı oyun Türkleri sevmeyenler türk ucmuş ama yine de Çinlilerle alınmayı tercih ederler. paraya bağlı olmak için geldiğim yerde sayılan her şey herşeyle ilgili ile güncelleme ile ilgili binalara gidenler güzel ama onunda paraya bağlıyolar doğrudan doğruya
Art of Conquest: Dark Horizon Jocuri de rol dwed
süper şeyler yapanın elerine sağlaık
Oyun güzel ama 2 gun sora şimdi oyuna başlarken acma hatasi aliyorum. Cozum varmi? Oturum açılmıyor diyo oyundan atıyor
Yeni kahramanları nasıl acıyoruz
Art of Conquest: Dark Horizon Jocuri de rol dwed
Bu harika bir oyun. Ama bu oyuna daha fazla harcamamanızı veya yatırım yapmamanızı öneririm. Oyunun kendisi harika, her zaman yeni şeyler çıkıyor. Ancak şirket, kendilerine yardım etmek için para harcayan ancak aynı zamanda şirketin satın alma satın almasına yardımcı olan oyuncuyu gerçekten önemsediği sürece, oyuncuyu umursamıyor. Hata olsa bile kusuru kabul etmezler. Hep oyuncunun suçu. Hata olursa bir oyuncuya yardım etmek için hiçbir şey yapmayı reddederler. Şirket gerçekten oyunculara değer veriyorsa ve yardım etmek için hiçbir şey yapmıyorsa buna 5 yıldız verirdim. Şu anda yürürlükte olan korkunç destek.
Bu oyun gerçekten eğlenceli ve oyuncuların bizimle sosyal olarak iletişim kurmasına ve bize yardım etmesine izin veriyor ama asıl sorun p2w kısmı, kazanmak için ödeme kısmı başkalarının sizi kolayca aşmasına izin veriyor, oynaması ücretsiz, oynama şansınız bile yok ve paranız yok kazan her olayı da domine et ne yapman gerekiyor jacques çok op onu sandıklarda da kullanılabilir yap Lütfen oyunu dengele!! Oynamak için ücretsiz yapın, siz de bir şansınız olsun