Post by fracortulbuso on Mar 8, 2022 3:20:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Blast 2022 version ▞▞▞
Εχει πλάκα
Μεγάλη διασκέδαση, χαριτωμένο animation
Πολύ ενδιαφέρον και φοβερό επίσης 😀 👍 👏 👌
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο
Ocean Blast Опуштене hpen
Angry Birds Match 3 Slagalice nec
Φοβερό παιχνίδι!
Μου αρέσει το παιχνίδι make more No
Εξαιρετικός!
Είναι παρόμοιο με το fishdom, αλλά είναι φτιαγμένο για παίκτες με περισσότερη εμπειρία. Όπως οι κορυφαίοι παίκτες στο fishdom, δεν είμαι πουθενά κοντά στους κορυφαίους παίκτες. Φαίνεται ότι δεν είναι για αρχάριους. Τα επίπεδα γίνονται πιο δύσκολα και λίγο απογοητευτικά καθώς πλησιάζετε τα 100 επίπεδα. Το παίζω καθημερινά και προσθέτω νέα ψάρια ή αντικείμενα το Σαββατοκύριακο και στα δύο τηλέφωνά μου. Επιπλέον, είναι σε λειτουργία πορτραίτου, αντί να είναι απλώς σε λειτουργία ευρείας οθόνης. Ένα μείον που έμαθα, όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τα ψάρια δεν δίνουν κέρματα όταν τα χτυπάς, όπως έκαναν.
Το λατρεύω μέχρι στιγμής
Το λατρεύω!
Πολλά διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε.
Καλό σπατάλη χρόνου με λίγες διαφημίσεις!
Υπέροχο παιχνίδι, το λατρεύω.
Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω αυτό το παιχνίδι. Πολύ ωραίο παιχνίδι.🤩😍✋❣️
Καλό διασκεδαστικό παιχνίδι γραφικών
Φοβερότητα
Είναι εντάξει
Ocean Blast Опуштене hpen
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό!! Μου αρέσει👍👍👍
Το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. Αυτά τα ψάρια είναι χαριτωμένα. Μου αρέσουν.
καλό παιχνίδι. αγαπούν τα ψάρια.
ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Μόλις ξεκίνησα να παίζω σήμερα και έχω κολλήσει εντελώς! Τα επίπεδα στο πρώτο είναι απλά, αλλά σταδιακά... θα αντιμετωπίσετε αυτά τα απαιτητικά επίπεδα και πρέπει να σκεφτείτε πώς να κερδίσετε! Θέλετε απλώς να ξεκλειδώσετε περισσότερα χαριτωμένα ψάρια σύντομα! Λατρεύω τα χαμογελαστά ψάρια που γιατρεύουν τη μέρα μου!😍
Λατρεύω 💘 το παιχνίδι με το οποίο είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις.
Ocean Blast სხვადასხვა uchz
Δροσιστικός
Άλλο ένα εθιστικό παιχνίδι που το λατρεύω 👍💖😁
Υπέροχο παιχνίδι. Με κρατάει απασχολημένο στον χρόνο μου
Jauialna Aprilms
Διασκεδαστική διασκέδαση διασκεδαστική διασκέδαση .... .... Καλό
Επιτέλους, βρήκα αυτό το παιχνίδι! Πολύχρωμα ψάρια και δροσερά επίπεδα! Μπορείτε να διακοσμήσετε το ενυδρείο με το δικό σας στυλ! Είναι χαρά να βλέπω το ψαράκι μου να κολυμπάει στο ενυδρείο!
Μου αρέσει που δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω αυτό το παιχνίδι
Δεν υπάρχουν διαφημίσεις μέχρι το επίπεδο 60. Στη συνέχεια γίνονται μεγαλύτερες και πιο συχνές. Τα επίπεδα είναι αδύνατο να ξεπεραστούν χωρίς να πληρώσετε περίπου 84 lvl. Ήταν υπέροχο και τόσο διασκεδαστικό μέχρι τότε.
Είναι μια ωραία εφαρμογή παιδιά
Φανταστικό!!!!!!!!
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά που έχω παίξει! Πολύ διασκεδαστικά και υπέροχα γραφικά. Πολλές ευκαιρίες για να ανεβείτε επίπεδο και όχι με υπερβολικό αίτημα για αγορές εφαρμογών. Συνεχίστε την καλή δουλειά
Μέχρι τώρα καλύτερο από το fishdom.
Κανένα σχόλιο