Post by fracortulbuso on Mar 8, 2022 3:07:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključevi generatora kodova ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Matchington Malikanesi Bulmaca uvzr
Ovo je drugi put da sam ovo pokušao igrati. Zadnji put prije otprilike 7 godina. Još uvijek ima isti bug zbog kojeg sam ga prošli put izbrisao. Što je, čini se da će odlučiti o vašem potezu i napraviti ga umjesto vas, pogotovo kada se spremate upariti pojačivače. Promijenit će se udesno ili ulijevo, a ne prema dolje, uništavajući ono što ste postavili. U svakom slučaju. Besplatno je pa zašto se žaliti, hej? Samo frustrirajuće
Draw one part - Puzzle game. Draw to solve the puzzle game. Brain game for kids and adults. Games offline. Matchington Mansion APK
Ovo je zabavna igra, razine su s vremena na vrijeme izazovne, a ja se upuštam i kupujem više novčića i pojačivača, ali ne prečesto. U stvarnosti, kad bih samo bio strpljiviji, prošao bih razine bez dodatne pomoći
Malo je dosadno kada je potrebno 20 ili više pokušaja da se postigne razina koja nije čak ni tvrda ili super teška razina
Konstantna zabava! Volim ovu igru. Ali možete li, molim vas, prestati tražiti da ga ocijenim bilo koji drugi dan? Već sam to ocijenio... bravo. Tako dosadno 🙄 Omgosh! 12-23-21. Tražite da ponovo ocijenite ovu igru! Upravo ću ga deinstalirati. Potrošio sam stotine dolara na ovu igru. Da nisam uživao ne bih. Za ljubav Božju...prestanite ili ću ga deinstalirati. Novčana vrijednost za mene nije problem.
Poker Jet: Texas Holdem and Omaha ቁማር ቤት rab
ovo je zabavna igra za igranje, ali volio bih da ima više opcija dizajna za stvari u igri (tj. više neutralnih opcija boja). Znam da vam ova aplikacija omogućuje prijavu na facebook kako biste spremili svoj napredak, ali bih želio da postoji opcija da se ljudi mogu prijaviti na svoj Google ili Apple račun. na taj način, ljudi koji imaju Android telefon ili iPhone neće izgubiti napredak nakon što nabave novi uređaj.
Dobra igra ima dosta toga.Ali moja jedina zamjerka je kada je potrebno 2 sata da se izrada završi
Zabavna igrica
Matchington Mansion Головоломки iej
Matchington Mansion Jumboq bvg
Teške igre su preteške. Volim igrati da se opustim. Da sam htio planirati svaki potez igrao bih šah. Neke od takozvanih lakih igara gotovo su nemoguće.
Stvarno mi se sviđa ova igra! Sviram svaki dan...ali, nadam se da će me netko čuti. Smatram da kako napredujem u igri stvari postaju teže, što je i očekivano, a zadaci koštaju više zvjezdica. Nadao sam se da će se, budući da cijena povećava, i nagrade malo povećati. Kao kad prođemo tešku (ljubičastu) fazu, trebali bismo dobiti 2 zvjezdice, a kada prođemo vrlo tešku (crvenu) trebamo dobiti 3 zvjezdice. Ponekad mi treba 3 ili 4 dana da prođem pozornicu, a ne zabavno!
Nisam impresioniran nemogućnošću nastavka igre bez kupnje.
Super opuštajuća igrica
Ovo igram već dvije godine. Ima reklame, ali ni približno tako iritantan kao druge aplikacije.
Najbolje 15 iOS 8 aplikacije da uživaju prekrasan iOS život. ... Matchington Mansion Stickman Hook Kick the Buddy: Forever Homescapes Wordscapes iPad igre
Sama igra je zanimljiva
Sve dobro ide,dok ne stanem u 💩.
Zarazno.
U ovoj igri je teško proći zagonetke bez plaćanja više poteza. To je koštalo puno novca.
totalno bzvz nije nimalo slicno reklami!!! sram vas bilo! 😡
Top 5 besplatnih Fitness aplikacija po našem izboru za iOS [recenzija]
Igra AD je klupi igra
Popravite svoju reklamu tako da ljudi zapravo mogu zaraditi poteze umjesto da ih varaju za novac kao i za njihovu igru. Ja sam jedan od poginulih i imam dokaz i ne bojim se pokazati sve na multimediji kako bi svi mogli vidjeti kako loša ova igra može biti ako ne želi raditi s ljudima
Radila je dobro do jutros i sada se smrzava prilikom učitavanja...... Ne mogu kontaktirati podršku jer se igra mora učitati prije nego što imam mogućnost obavijestiti podršku..... Nisam zadovoljan!
Ne možete prijeći određenu točku. 3 dana rada na istoj slagalici bez šanse da skupite dovoljno novčića za dodavanje dodatnog vremena. Skoro sam spreman izbrisati ovu igru...... Mora postojati način da prikupite više vremena da završite slagalicu.
U početku je bilo zabavno. Urađen je ulaz i stepenice, uklonjen krevet i pometena spavaća soba, ne mogu dalje. Zaboravite na prolazak razine 13. Ja ću deinstalirati ovu igru.
Sviđa mi se ova igra, ali bilo bi zabavno moći ne igrati samo jednu igru i zaraditi jedan po jedan novčić, već nekoliko igara odjednom, također učiniti više od gašenja požara ili zalijevanja biljke u nečijem vrtu nego još nekoliko aktivnosti.
R da
Facebook Messenger 1.8 za iPhone i Android dodaje brzo prebacivanje razgovora, veće fotografije. Coin Master 9. Matchington Mansion Stickman Hook Kick the
Nije loše, ali vrlo je teško proći razine (gotovo nemoguće osim ako ne potrošite novac/keš). :Zapeo sam na razini 19 lol 😁 Žao mi je što je tako niža razina 🙃
Matchington Mansion Головоломки iej
Ova igra je lijepa, ali toliko toga treba učiniti prije nego što krenete dalje! Prestanite otežavati dobivanje zvijezde za bodove osim što je igra tako-tako!
Hakirana Purrfect Tale na Androidu. Varanja i kodovi
Reklamirajte igricu a uopce nije to ta igrica
Sjajna igra. Pojačivači i dodatni potezi jednostavno ne rade uvijek.