Post by fronadimdaba on Feb 18, 2022 6:37:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mechs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mechs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri de cheat jetoane nelimitate ▞▞▞
▞▞▞ Super Mechs 2022 version ▞▞▞
de fiecare dată când contul meu este șters, a trebuit să îl șterg deja, dar nu am știut niciodată că nu a fost șters cu adevărat, uită-te dintr-un motiv oarecare, mă face să încep tot jocul și, o dată, renunț și revin în el, îmi va da contul meu înapoi este prima dată când văd asta, nu știu dacă se întâmplă întotdeauna, dar vă rog să remediați asta
Vil recomand este foarte tare
Nu stiu dc a trebuit forta asta cu online.ul
NU PIERDERI TIMPUL SAU BANII PE ACEST SAU SAU ORICE JOC FĂCUT DE GATO GAMES ESTE SUNT O FALĂ. Economisiți-vă timp și bani. Sunt la acest joc de doar câteva zile. Jocul mi-a luat banii și nu sunt decât probleme.
O, jocul a fost bun și jocul ne-a oferit să ne gândim mai mult la cum să cheltuim jetoane și bani. De asemenea, ne ajută la divertisment, ne oferă distracție și, de asemenea, ne dau să ne gândim cum să luptăm cu cunoștințele noastre
Le-am dat doar 2 stele pentru că zona de lavă este atât de proastă la nivelurile de acolo, acest robot care are lucrurile de încălzire și ȚINE-MĂ SĂ ÎNCHIS APOI NU POT FAC NIMIC 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩. 👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
Super Mechs Action sghg
Acest joc a fost uimitor în 2016, apoi a venit o actualizare și totul a mers pe jgheaburi. Cea mai drastică (și, după părerea mea, cea mai proastă schimbare) a fost că cutiile care odinioară erau argintii, aurii și cele mitice au dispărut acum și au fost înlocuite cu cutii premium. Mi-am pierdut și mech-urile și echipamentul lor. Nu sunt sigur de ce dezvoltatorii au făcut asta, dar cu siguranță a schimbat jocul de la 5 la 1 stea. (EDIT: Am încercat din nou jocul și mi se pare distractiv, dar ar trebui să existe mai multe modalități de a câștiga jetoane pentru f2p.)
În misiunea de campanie 1v1 există o cutie care poate fi deschisă numai după ce îl învingi pe șeful și, de asemenea, câștigi 50 de bătălii în arenă. Chestia este că când dau clic pe el, se încarcă și ajunge să nu primească nimic. Sunt frustrat de ceea ce s-a întâmplat.
Ce naiba inseamna sagetile alea portocalii care iti iau turele (cand poti ataca).Deja ii al nustiucatelea multiplayer pe care il pierd pt ca apar alea!!!Va rog faceti ceva!!!
Un joc foarte bun, doar spam-ul cu armele energetice mă face să vreau să dezinstalez de multe ori.
JOC SUPER
Mi-a plăcut jocul când jucam pe site-ul pentru computer, dar în versiunea mobilă este cam dezamăgitor. Recompense mici și chiar dă roade.
Nici măcar nu merită 1 stea... Nu-mi văd mecanicul, am piese, dar mecanicul este inexistent..... joc de gunoi cu mult prea multe în achiziții de jocuri
Acest joc mi s-a părut grozav, dar este foarte plătit pentru a câștiga. L-am jucat timp de 4 ani aproape zilnic și încă nu pot termina ultimul nivel fără a fi nevoie să folosesc jetoane pentru a mă revigora plus premium pentru a obține un plus de sănătate și tot nu am putut bate-l
joc genial. Anunțul helix jump este totuși enervant, când s-a terminat, îmi dă o pictogramă de încărcare vă rog așteptați și nicio recompensă bonus. singura modalitate prin care pot ieși din ea este să închid aplicația.
Nu pot face upgrade niciuna dintre piesele mele, butonul „BOST” are o eroare, remediați această problemă și vă dau 5 ☆
Super Mechs Actie jvc
Da, îmi place jocul și toate, dar nu pot obține un cârlig. În plus, fără magazin, jocul este mai greu, iar introducerea este enervantă, aș vrea să existe un buton de salt.
E bine. Este jucabil, dar nu merită cu adevărat. Reclamele sunt intruzive, stilul de animație este slab. În joc, moneda este scumpă. Trebuie să construiți 3 roboți care vă iau cu adevărat din experiență și par să strice fiecare provocare și recompensă. Și sistemul de bilete este pur și simplu stupid. Speram că acesta va fi un joc obișnuit pentru mine, dar în cel mai bun caz este un joc o dată pe zi.
Per total un joc bine facut! Nu există secetă de conținut, mulți șefi, etape și chiar există PVP. De asemenea, este foarte strategic într-un mod care îl face distractiv. Nu este nici un fel de joc de o zi și făcut, multe lucruri de făcut. Nu plătiți pentru a câștiga, există lucruri precum monede T și le puteți câștiga prin misiuni.
Pou Įprastos temos kmp
Super Mechs მძაფრსიუჟეტიანი neay
Cândva era bun, acum este plătit pentru a câștiga
Mă reconectez constant la server de câteva ori de fiecare dată când joc. Serverul lor.
Spune-mi de ce nu pot intra în joc blocat pe „ÎNCĂRCARE DATE DE EXTENSIE”, dar deja 100% este un BUG. Vă rugăm să REPARAȚI asta..
Îmi place jocul, dar îl evaluez cu 3 stele, deoarece bazele îngreunează jocul, deoarece costul cărților este scump și nu merită să fie fabricat. Vă rugăm să adăugați cutii de argint înapoi. Bazele sunt mai dificile pentru jucătorii noi.
O.K
Am descoperit acest joc acum 7 ani deci pot spune ca sunt veteran aveam un cont cu Răutu Robert pe un cont mai vechi și aveam multe mitycal-uri cum putem face să-l pot recupera(aici ma refer la cont) acest joc m-ai marcat copilăria într-un mod foarte plăcut și acum am 17 ani așa ca va rog din tot sufletul să mă ajutați mi-ați face o bucurie
Acest joc este atât de grozav, dar acest joc se încarcă atât de mult. Acesta este un singur jucător, vă rugăm să actualizați acest joc offline 🙂🙂
Prea multe reclame 🤦♂️😠
Acest joc a fost copilăria mea. Mă simt vinovat că nu-i evaluez cinci stele. Atatea amintiri.
Gunoi. Încercați să vă concentrați pe echilibrarea armelor de căldură/energie în loc să umpleți jocul cu micro-tranzacții. Acest joc era oarecum corect și distractiv.
Vă rugăm să-mi ștergeți contul este Jungle Crow. Vă rugăm să ștergeți contul meu, așa că vreau să încep unul nou, deoarece contul meu nu va funcționa, vă rog să-mi ștergeți contul!
Bună, băieți, am achiziționat un robot ieri pentru 1,99 USD, nu l-am primit niciodată, vă rugăm să reparați
Este bine, aș dori recompense mai bune când treci la niveluri înalte, așa cum sunt eu în jurul nivelului 168. Nume de utilizator: jasper the reaper
Eh e un joc bunicel.
eu și prietenii mei obișnuiam să jucăm acest joc cu câțiva ani în urmă. Tocmai m-am autentificat din nou și toate mech-urile și piesele mele au dispărut, sunt încă un nivel înalt și obțin realizări de când jucam, dar nu voi putea progresa și nu sunt dispus să-mi măcel piese înapoi așa cum le-am câștigat deja o dată. Nu mișto băieți. Nu rece.
După ceva timp, am decis să-mi reeditez recenzia. Acest joc este distractiv și tot, dar 100% plătiți pentru a câștiga! Înțeleg că trebuie să facă bani, dar este ridicol cât de greu este să ajungi undeva în acest joc și joc de 6 ani. 6 ANI!!! Este absolut absurd cum se plătește acest joc pentru a câștiga sau chiar și pentru a merge oriunde! Și cu siguranță trebuie să ușureze obținerea de monede T. Și ar trebui să aducă înapoi cutia de aur de 6,5k pe care o aveau înainte. Acest joc probabil va sfârși prin a dispărea pentru totdeauna!
Joc distractiv, dar aplicația se oprește automat înainte de a se încarca complet. Nu am reușit să-l joc de luni de zile.