Post by fronadimdaba on Feb 18, 2022 6:31:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Näeb hea välja, jookseb hästi, juhitavus on kohutav. Pidevalt pettunud selles, mida mäng otsustas teha, ja seetõttu on see mängimatu. Ma kulutasin lihvimisõpetusele seitse minutit, sest mäng tahtis teha kõike *va* grindi ja see on vaid üks paljudest probleemidest. Hankige selle asemel True Skate.
Tundub, et see on ok, kuid see on peaaegu nagu maksta liiga paljude reklaamide võitmise eest ja peaaegu võimatu avada parimat varustust ilma maksmata
Absoluutselt prügi. Kui saaksin ekraanipilti jagada, jagaksin seda. Suurem osa tekstist on loetamatu. Olen proovinud seda rakendust viimase kuu jooksul alla laadida 7 korda, arvates, et see oli allalaadimisega seotud probleem. Ei saa seda piisavalt rõhutada, see rakendus on prügikast.
Mäletan, kui sai teiste parkide avamiseks väljakutseid teha, kuid nüüd uue värskendusega peate need ostma. Nad peaksid tegema ainult spetsiaalseid kaarte, näiteks müügiks mõeldud ruumikaarte, samas kui teised kaardid, mille saate avada, tehes sarnaseid väljakutseid.
See on mänguna suurepärane, ma lihtsalt soovin, et saaksite teha kohandatud haardeteipe ja rohkem elemente, tahvleid ja käepidemeid
Jah, see on suurepärane mäng ja kõik, kuid ma vihkan tõsiasja, et sa pead maksma lihtsalt selleks, et olla vahelduseks, ma mõtlen, et see on täismäng, mina ja bois mängivad lihtsalt teistsugust mängu, sest põhimõtteliselt ei tasu võita. , aga maksa lõbutsemise eest, see pole tõesti lahe, paranda seda, siis saame rääkida
Juhtseadmed on telefoni jaoks halvad. True Skate'il on palju parem juhtimine.
See pole see, mis välja näeb! See mäng on täis mikrotehinguid!!! Ausalt öeldes on vana mäng nimega skate palju parem. Juhtseadmed imevad ka mune.
Skate Jam - Pro Skateboarding 1.2.6 APK Android Lae - ChiliAPK
Peaaegu täiuslik. Ma ütleksin, et spetsiaalsed lauad ei pea olema nii palju, kui ma kaartidest aru saan, kuid lauad ei tee midagi, see on nagu 3 dollari kulutamine kahe minuti jaoks. Peale selle soovin, et oleks 180ndaid tasaseid ollies (ja muid trikke). Kokkuvõttes on see mäng tundidepikkuse mängimise formaat.
Nii lahe rakendus, kui olete juhtnuppudega harjunud, saate teha palju, võite teha kombinatsiooni, mida saate teha päriselus, kuid see on nii lihtsam ja see on sisse lülitatud nagu tahvelarvuti või telefon iPhone 11, mis mul on, kuid teate, mis see on lihtne lihtne lihtne, väga lõbus hea rakendus, tegite selle rakendusega palju sõnu
See on suurepärane mäng! Juhtnuppe on lihtne õppida ja need oleksid täpselt nii, nagu oleksid teie sõrmed jalad. Kuid võltstrikke tehes võib liikumine olla tüütu.
Sellel on kindlasti kolmekordse A-mängu kordusväärtus, nagu Skate3, kuid laske oma sõrmedel rääkida. Ainulaadsed kaarditeemastruktuurid koos mõne õela käepideme lindi ja tekkidega (lauafunktsioonid, mida saate mängu ajal avada [KAARDID OSTAS]) muutsid kogemuse laiendamist väärt, tuli see veel kord alla laadida ja taas ootan põnevusega mängimist! isegi pärast neid "paar aastat" 😷
Mulle see mäng väga ei meeldinud, selle juhtnupud imevad minu ja mu sõbra telefoni puuteekraani, on halb, kui sõrmed vaevu laualt maha tulevad, see rikub kogu kogemuse 😤😤👎👎👎👎 tal on iPhone 11 Mul on Android
OnePlus 6T-ga mängimine ja menüüsõnad on liiga heledad ja läbi pestud. Ei ole võimalik lugeda. Võib-olla on võimalus tähtede värvi muuta? Samuti võimalus suruda sõrmega, mitte hoida mõlemat sõrme, et see liikuma panna.
Väga hea mäng, seda on lihtne mängida, kuid raske juhtida. Soovin lihtsalt, et te ei peaks maksma erinevate uisukohtade eest, kuna sama asukoht hakkab igavaks muutuma
Suurepärane uisutamismäng. Ainult üks kaebus on see, et pööramine tundub mõnikord pisut tüütu. Samuti arvan, et see mäng oleks parim, kui see rakendaks võrgus mitme mängijaga S-K-A-T-E mängu. Kui peate kopeerima oma vastase triki/kombo või saama kirja, kaotab esimene, kes kirjutab "uisu".
Oleks olnud tore, kui oleks olnud vähemalt 2 tasuta parki, "Minu tagahoov" hakkab igavaks minema
Modern Rickshaw Driving Games Strategi txl
Juhtnupud olid täiesti jaburad, iga kord, kui ma üritan trikki teha, lööb see jalaga, aga kui ma üritan lüüa, teeb see juhusliku triki
Selle mängu on kindlasti ehitanud keegi, kes ei rula, pooled trikid on valed ja see on üldse halb mäng. Sa võid mängida vaid natuke, enne kui midagi ostad, aga ma arvan, et see on tõelise rula tasuta versioon
See on hea mäng, kuid selle puuduseks on see, et iga teise kaardi eest tuleb maksta
Pärast 20-minutilist mängimist hakkavad teie käsi ja ranne tõsiselt valutama. Aga see on lõbus mäng.
Hämmastav mäng, kuid paljudele tasulistele kaartidele tehke vähemalt üks või kaks neist tasuta
Mäng näeb lõbus välja seni, kuni proovite liikuda. dang rulaga ei saa sõita. Hoian näppu laual 20 min, istusin just seal😠
Touchgrind Skate 2 Sport ygx
BMX rattad, mini sõrme BMX jalgratas kit flick trix
Sain hiljuti uue telefoni ja olen juba kõik pargid ostnud. Olen oma Google Play kontole sisse logitud ja mu ostuajalugu kinnitab, et olen need ostnud, miks neid ei kuvata?
See mäng on nii halb
Grind kliksh liiga op
Lae Scooter FE3D 2 tasuta Android uuema. Sõitke oma tõukerattaga nagu ... kategooria: Spordimängud ... Touchgrind Skate 2.
See on hämmastav mäng! Sellel nagu poleks piire. Ainus asi, mida ma absoluutselt vihkan ja mõtlen VIHKA, on see, et kõigi teiste kaartide eest tuleb maksta! Vähim, mida saate teha, on anda kaks tasuta kaarti või lubada inimestel neid trikkide abil saavutada. Aga peale selle ma armastan seda!
Touchgrind Skate 2 Sukan uwdo
Esimestel päevadel, kui seda mängu mängisin, jooksis see ilma põhjuseta kokku, pidin rakenduse mitu korda desinstallima ja uuesti installima
Touchgrind Skate 2 Sporta spēles tun
Ma arvan, et mäng on hämmastav ja seda on väga lõbus mängida, üks asi, mis mulle ei meeldi, on see, et teil on juurdepääs ainult ühele pargile ja ma olen kohandatud laua pärast väga segaduses. Olen otsinud, kuidas seda avada, kuid ei saa leia kõik resolutsioonid ja olen otsinud load ja need on kõik lubatud, nii et ma pole kindel, kuidas seda hankida. Aitäh!
Suurepärane mäng, ainult mõned soovitused ja kaebused. Värskendage mängu, reklaamige rohkem kui üks tasuta kaart. Aluskaart on üsna väike ja muutub pärast väljakutsete lõpetamist igavaks. Ja palun tehke tekkide, ratta, kleebiste ja käepideme teibi hankimine lihtsamaks. Ja on veel, aga ma olen hõivatud.
See mäng on suurepärane... oh mis ma ütlen, see mäng on erakordne! Detailide hulk ja kujutage vaid ette kodeerimist... Ma saan täiesti aru, miks mõned kaardid maksavad, arendajad peaksid ennast ravima. Selles mängus on hunnik trikke ja hunnik kaarte, mis maksavad!
Sellel on samad juhtnupud kui tegelikul tehnilisel tekil, kuid see on palju lihtsam!
See mäng ei ole lõbus, sest selle mulle palju kaartide reklaamide esitamine maksab päris raha ja üldiselt on seda raske õppida. kui sa vihkad seda mängu, siis minge mängu nimega True Skate, see on palju parem. kaardid on mõned, mida tasuta peate saama stiilipunktide saamiseks ja 3 kaarti, mida kulutate need punktid ja seal on kohandamine, et panna oma pilt, liikuge selle juurde!
Selle jaoks, mis see on, on see suurepärane mäng. Kuid mängu suure osa saamiseks peate maksma. Nõid on tõesti loll. Seega arvan, et tasuta kaarte tuleks lisada rohkem. Samuti meeldib mulle, et teil on hotdogi rulalaud.